Finalister utsedda till Malmö Näringslivsgala 2017

I februari är det dags för den femtonde näringslivsgalan i Malmö. Under en givande dag inspireras företagare av andra företagare och på kvällen är det dags att fira dem!

Näringslivspriser delas ut till företagare i sju kategorier, bland annat kreativa näringar, life science, miljö och hållbarhet samt ett pris till de yngsta företagarna – näringslivsrookie. Mer än 370 nomineringar kom in och jurygrupperna har arbetat hårt för att utse 21 värdiga finalister.

Uppstart Malmö delar ut priset till Årets jobbkomet för femte gången. Priset går till ett företag i Malmö som under året varit speciellt framgångsrikt i att skapa nya jobb. Ett företag som växer och därmed skapar nya arbetstillfällen, som bryter utanförskap och bidrar till ett bättre Malmö. Alla branscher är inkluderade, stora som små företag, konventionella såväl som nytänkande idéer – ingenting är omöjligt för en jobbkomet i Malmö!

Årets finalister är:

 

 

 

 

 

Uppstart Malmö är sponsor till Malmö Näringslivsgala. Det är ett fantastiskt arrangemang med företagaren i fokus, ett utmärkt tillfälle där entreprenörer och företag uppmärksammas. Vi är glada över att få bidra till denna dag och naturligtvis även över att få dela ut priset till Årets Jobbkomet.

www.malmonaringslivsgala.se

Publicerad i Nyheter
Ver peliculas online