gm_logo_blackGood Malmö

Good Malmö är näringslivets initiativ för att göra Malmö till en ännu bättre stad. Vi är oroliga över den utveckling vi ser, där många malmöbor gett upp hoppet om att någonsin få ett jobb. Därför samlas nu ett stort antal företagare i ett gemensamt initiativ för Malmö. Vi vill skapa arbetsliv för unga som i dag står helt utanför arbetsmarknaden. Det gör vi genom att varje medverkande företag erbjuder en person en riktig anställning i ett år.

Inom Good Malmö tror vi att Malmö är fullt av talanger som inte får blomma ut. Vi tror att vi själva som företagare kan vara en del av problemet. När vi rekryterar är det lätt att leta bland folk som vi redan känner, eller folk som är precis som vi. Då missar vi möjligheten att bredda våra perspektiv, både mänskligt och rent affärsmässigt. Tillväxt skapas inte genom att fortsätta leta på samma ställe, tillväxt skapas genom att bryta ny mark.

Därför handlar Good Malmö om att bryta mönstret. Att göra en insats för samhället genom att sätta en ung människa i arbete. Det ger dig som företagare konkret affärsnytta, och gör Malmö till en ännu bättre stad.

Good Malmö är ett unikt samarbete mellan Malmös näringsliv, Uppstart Malmö, Malmö stad och Arbetsförmedlingen.

Vill du veta mer om Good Malmö?

Kontakt:
Åsa Kalee
070-532 34 31
asa@uppstartmalmo.se

Läs mer på goodmalmo.se

Ver peliculas online