Idag öppnar Maxa Malmö – Malmös mötesplats för att göra affärer

Maxa Malmö är en speed dejt mellan företagare och investerare som arrangeras varje år av Tillväxt Malmö. Det är en möjlighet för stadens företagare och entreprenörer att hitta investerare till sin verksamhet. Det är också en möjlighet att nätverka med framgångsrika företagsledare och investerare och få tips, idéer och kontakter som tar verksamheten framåt.

Maxa Malmö är Malmös mötesplats för att göra affärer.

Vi söker vanliga och ovanliga företag inom alla branscher som behöver pengar för att växa och anställa fler. Vi söker dig som driver ett företag i Malmö med upp till 30 anställda och har betalande kunder. Du behöver hjälp med tillväxtplan och finansiering. Pengarna behöver du exempelvis för att anställa fler i verksamheten, investera i maskiner, utveckla en produkt, en tjänst eller en ny marknad.

Vill du vara med i Maxa Malmö? Hör av dig redan idag!

Läs mer om Maxa Malmö och anmäl dig här

De var med i Maxa Maxa

Investeraren Firas Mohamad och företagaren Magnus Marveus träffades på Maxa Malmö 2014. Ett och ett halvt år efter första mötet har alla pusselbitar fallit på plats och de har bildat ett nytt företag tillsammans – Great Agency.

Under frukostsamtalet som Tillväxt Malmö arrangerade idag har de delat med sig av råd till företagare som vill vara med i Maxa Malmö 2016.

– Det är viktigt att du har en grund i företaget och att det har en framtid oavsett om du får en investerare eller inte. Den grunden är ofta ekonomisk lönsamhet. Kan du uppnå det blir det intressant för andra också, säger Magnus Marvéus.

Läs mer i en artikel i 8till5.se

Publicerad i Nyheter
Ver peliculas online