Logga_ManpowerGroupManpowerGroup – Vår kompetensförsörjningspartner

Som ett led i satsningen på att skapa fler arbetstillfällen samarbetar stiftelsen Uppstart Malmö med bemannings- och rekryteringsföretaget ManpowerGroup. Stiftelsen har arbetat sedan start med att stötta entreprenörer med växtkraft, nu finns fler initiativ inom stiftelsen där vi också hjälper företag hitta rätt kompetens. För att klara det samarbetar vi brett med olika aktörer – statliga, kommunala och privata – där lösningarna baseras på företagens behov.

Återinvesterar del av arvode
Tack vare samarbetet med ManpowerGroup kan företag få hjälp med flexibla lösningar inom alla tjänsteområden samtidigt som man tar ett bredare samhällsansvar eftersom ManpowerGroup återinvesterar en del av arvodet i stiftelsens verksamhet. På så vis bidrar verksamheten till fler arbetstillfällen i regionen och växtkraft åt ännu fler företag.

ManpowerGroup är världsledande inom bemanningsrelaterade tjänster. Genom globala insikter och lokal expertkunskap skapar ManpowerGroup värde för företag och organisationer. Företaget är en av Sveriges 10 största arbetsgivare med 12.000 anställda konsulter. ManpowerGroup är världsledande på att hitta rätt lösning utifrån den enskilda individens potential och företagens ambition. ManpowerGroup erbjuder tjänster till både stora och små verksamheter genom fyra varumärken: Manpower, Experis, Right Management och ManpowerGroup Solutions.

Manpower AB är världsledande inom uthyrning och rekrytering. Med en av Sveriges största kandidatbaser och stora kunskap om olika verksamheters behov matchar Manpower rätt person till rätt plats.

Experis AB erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Experis kombinerar branscherfarenhet med kunskap om människans potential vilket får både individer och verksamheter att växa.

Right Management AB är världsledande i kompetens- och karriärutveckling inom ManpowerGroup. Right Management är koncernens HR-konsultbolag som erbjuder tjänster inom Career och Talent Management och personalstrategi. Right hjälper organisationer att bygga upp ledarskapskapacitet.
Right Managements verksamhet inom områdena beteende- och kompetensbedömning, ledarutveckling, organisatorisk effektivitet, medarbetarengagemang samt strategisk rörlighet och omställning omfattar hela arbetslivscykeln.

ManpowerGroup Solutions är en global outsourcingleverantör av skräddarsydda och skalbara lösningar. ManpowerGroup Solutions erbjuder lösningar och tar ett funktionsansvar med arbetsledning. Det kan vara inom IT, Contact Center eller större rekryteringsfunktioner samt samordning av konsultinköp.

www.manpower.se

Läs Manpowers rapporter om arbetsmarknad och arbetsliv som finns under denna länk, eller prenumerera på de senaste nyheterna och få regelbundna uppdateringar från ManpowerGroup direkt till din inbox.

Kontakt

Kenny Arkliden
Seniorsäljare, Ledningsgruppen
Region Södra Sverige
Tel: 040-660 63 44
E-post: Kenny.a.arkliden@manpower.se

 

Ver peliculas online