Maxa Malmö – mötesplatsen för tillväxt och kapital

Tillväxt Malmö, en del av Stiftelsen Uppstart Malmö, skapar återigen mötesplatsen Maxa Malmö.

Malmö kryllar av innovativa entreprenörer som har spännande affärsidéer. Malmö har också framgångsrika investerare som genom kapital och rådgivning vill stötta andra företagare så att de kan skapa tillväxt. Tillväxt Malmö skapar mötesplatsen för tillväxt och kapital.

eva_edenhammar_200px– Detta är ett fantastiskt initiativ, säger Eva Edenhammar, en av investerarna som var med på speeddejten i april 2016. Det här är en fascinerande mötesplats, att vi investerare och dessa entreprenörer faktiskt kan träffas. Vi investerare bidrar med både vår kompetens och kapital.

Eva Edenhammar träffade fem entreprenörer på senaste Maxa Malmö och har arbetat vidare med bland annat Cool Minds. Cool Minds är ett lek- och kunskapslabb i Malmö där  barn och ungdomar experimenterar med teknik, kemi och biologi.

– Jag bidrar främst med min erfarenhet och kompetens  inom företagande och mitt nätverk. Förutom att jag är ett bollplank åt Farzin Saber, som startade Cool Minds, så är jag mycket involverad i  att driva och utveckla verksamheten framåt. Och det är väldigt roligt.

Vi öppnar för ansökningar den 1 november

Maxa Malmö arrangeras av Tillväxt Malmö för fjärde året. De sökande behöver kapital för att kunna utveckla befintlig verksamhet eller vill få chansen att förverkliga en helt ny affärsidé.

– Vi ser verkligen fram emot att få lära känna fler av Malmös passionerade, kreativa och ambitiösa entreprenörer! Den 1 november öppnar vi för ansökningar och fram till den stora finalen den 31/3 har vi flera möten och träningar med de sökande. Så även de företagare som inte når hela vägen till själva speeddejten med investerarna, kommer att få med sig nya erfarenheter och grymma kontakter på vägen, säger Ulrica Fager, projektledare för Maxa Malmö.

 

 

Så här fungerar Maxa Malmö

tillvaxtmalmo_stampel2017

Publicerad i Nyheter
Ver peliculas online