TePe Munhygienprodukter – Årets jobbkomet 2015

TePe Munhygienprodukter blir Årets Jobbkomet 2015. Priset är instiftat av Uppstart Malmö och delades ut igår under Malmö Näringslivsgala på Malmö Live.

Övriga nominerade var Cablequick och Norbridge.

Juryns motivering: ”Vår stadigt växande vinnare, har med visdom byggt ett framgångsrikt och marknadsledande företag. Snarare än att lägga sten för sten, har Årets Jobbkomet staplat pinne på pinne. I tider av globalisering har vår vinnare inte lämnat Malmö i sticket, utan här hittat sin tråd.”

– TePe växer kraftigt och har bara under 2015 utökat med ett 30-tal nya jobb här i Malmö där vi har vårt huvudkontor och all produktion. Bland nyanställningarna finns till exempel maskinoperatörer, mekaniker, automationsingenjörer, produktutvecklare, projektledare, controllers samt flera chefspositioner inom internationell försäljning och marknadsföring, säger TePes vd Joel Eklund.

TePe Munhygienprodukter AB är ett privatägt företag som tillverkar munhygienprodukter sedan 1965. All design, utveckling och produktion bedrivs vid vår anläggning i Malmö.

Vår välkända mellanrumsborste, tillsammans med våra tandborstar, specialborstar och tandstickor, används dagligen av konsumenter och tandvårdsexpertis i 60 länder världen över. TePe har 250 anställda och en omsättning på 500 mkr. Idag har TePe dotterbolag i Italien, Nederländerna, Storbritannien och Tyskland.

Film Årets Jobbkomet i Malmö 2015

tepe

Publicerad i Nyheter
Ver peliculas online